x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Echipele românești își cunosc adversarele din turul secund preliminar al Conference League

Echipele românești își cunosc adversarele din turul secund preliminar al Conference League

15 Iun 2022   •   18:10
Echipele românești își cunosc adversarele din turul secund preliminar al Conference League
Sursa foto: Hepta

Tragerea la sorți pentru turul doi preliminar din UEFA Conference League, a avut loc miercuri la Nyon, cu FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe aflate în urne. Cele trei echipe și-au aflat adversarele pentru meciurile programate pe 21 și 28 iulie.

Astfel, în urma tragerii la sorți FCSB va întâlni învingătoarei dublei manșe dintre Saburtalo (Georgia) și Partizani (Albania), echipe ce se vor confrunta în primul tur. Partida tur se va disputa în deplasare, urmând ca returul să se joace în România.

Universitatea Craiova va disputa dubla manșă de calificare în turul 3 în compania echipei albaneze Vllaznia, cu manșa tur în Albania și returul la Craiova.

Covăsnenii de la Sepsi Sfântu Gheorghe o vor înfrunta în turul doi pe învingătoarea din întâlnirea din primul tur, dintre Olimpija Ljubljana (Slovenia) și Differdange 03 (Luxemburg). De data aceasta, în urma tragerii la sorți, Sepsi va juca meciul tur la Sfântu Gheorghe.

Tragerea la sorți a decis și soarta echipelor învinse în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Dacă nu va trece de primul tur preliminar, de FC Pyunik Yerevan, CFR Cluj va intra în turul doi preliminar din Conference League, unde va întâlni o altă formație ce va fi învinsă în turul 1 preliminar din Liga Campionilor.

Finala din 2023 va avea loc pe Eden Arena din Praga, Republica Cehă. Gazda clubului Slavia Praha a găzduit anterior Supercupa UEFA din 2013 și finala EURO U21 din 2015.

 

(sursa: Mediafax)

×