x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Efectul Utrecht

Efectul Utrecht

de Mihai Igirosanu    |    20 Feb 2012   •   21:00
Efectul Utrecht

Impresionati de atasamentul demonstrat duminica de suporterii lui FC Utrecht, care au transformat meciul de campionat castigat cu AZ Alkmaar in celebrarea zilei de nastere a lui Mihaita Nesu, conducatorii Fe­deratiei Romane de Fotbal s-au gandit sa vina cu o initiativa in sprijinul fotbalistului imobilizat de anul trecut in scaunul cu rotile.

Desi gestul a venit tarziu si nu mai are originalitate, FRF a anuntat ieri, pe site-ul oficial, ca va dona fundatiei Mihai Nesu veniturile realizare din vanzarea ultimelor 3.000 de bilete la meciul amical pe care echipa nationala a Romaniei il va disputa cu reprezentativa Uruguayului la 29 fe­bruarie, de la ora 20:30, pe Arena Nationala.
'Federatia Romana de Fotbal anunta pe aceasta cale o initiativa legata de vanzarea biletelor de intrare la jocul amical Romania – Uruguay, programat pe Arena Nationala din Bucuresti in ziua de 29 februarie, de la ora 20:30. Veniturile realizate din vanzarea ultimelor 3.000 de bilete vor fi donate Fundatiei Mihai Nesu', mentioneaza site-ul Federatiei.

Oficialii de la Casa Fotbalului s-au gandit ca suporterii echipei nationale se vor inghesui sa achizitioneze toate biletele pentru amicalul contra campioanei Americii de Sud, care a anuntat ca va deplasa la Bucuresti toate vedetele, inclusiv tripleta ucigatoare din atac, Suarez – Cavani – Forlan.

×
Subiecte în articol: fotbal intern