x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB – CFR Cluj. Sărbătoarea campionilor

FCSB – CFR Cluj. Sărbătoarea campionilor

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2024   •   13:40
FCSB – CFR Cluj. Sărbătoarea campionilor

Partida de fotbal FCSB - CFR 1907 Cluj are loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Națională. Indiferent de rezultat, la finalul partidei FCSB va primi trofeul şi medaliile de campioni

Cel mai aşteptat meci de către suflarea roş-albastră va avea loc pe Arena Naţională, un stadion care se anunţă a fi neîncăpător, asta deoarece, indiferent de rezultat, la finalul partidei FCSB va primi trofeul şi medaliile de campioni, arată lpf.ro.

18.025 spectatori/meci este media înregistrată de gruparea bucureşteană pe teren propriu în acest sezon, locul întâi şi la acest capitol.

3 decembrie 2023, FCSB - Oţelul 0-2: a fost ultima înfrângere suferită de roş-albaştri pe teren propriu în campionat. Au urmat acasă opt succese şi două remize.

Clujenii au pierdut doar o deplasare dintre precedentele opt din SuperLigă, 1-5 cu Farul (19 aprilie 2024), în rest au patru victorii şi trei rezultate de egalitate.

15 decembrie 2022, FCSB - CFR Cluj 0-1: a fost singura victorie reuşită de ardeleni în ultimele 10 dispute din principala competiţie internă cu rivala din Bucureşti, interval în care s-au mai înregistrat şase succese ale roş-albaştrilor şi trei egaluri.

Cea mai recentă confruntare directă a avut loc pe 14 aprilie 2024, CFR Cluj - FCSB 0-1, gol marcat de Florinel Coman.

Dan Petrescu vs FCSB în toate competiţiile: 30 de jocuri - 8 victorii - 10 remize - 12 înfrângeri.

Mediile de vârstă: FCSB - 25 de ani, CFR Cluj - 25 de ani şi trei luni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB – CFR Cluj Arena Naţională