x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză de luptă pe Arena Națională. FCSB mai are de aşteptat până să devină campioană

Remiză de luptă pe Arena Națională. FCSB mai are de aşteptat până să devină campioană

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   23:01
Remiză de luptă pe Arena Națională. FCSB mai are de aşteptat până să devină campioană
Sursa foto: Hepta

FCSB și Rapid București au remizat sâmbătă, 2-2, în derby-ul etapei a 5-a a Superligii la fotbal masculin. FCSB, lideră în clasament, are 13 puncte peste a doua claată Farul Constanța. După ce a pierdut ultimele patru confruntări cu giuleștenii, liderul nu a reușit nici acum să își ia revanșa.

Foarte aproape de câștigarea titlului după 9 ani în Superligă, FCSB a început energic meciul, sub privirile celei mai numeroase asistențe din acest sezon, pe Arena Națională, pest 45.000 de spectatori.

Coman, golgheterul lui FCSB, a deschis scorul în minutul 3, însă reușita sa a fost invalidată pe motiv de offside.

Însetați de revanșă, după patru înfrângeri consecutive, jucătorii lui FCSB au continuat ofensiva și au deschis repede scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. După o acțiune în flancul drept, mingea a ajuns în careu la căpitanul echipei gazdă, care a șutat la colțul scurt.

Rapid a replicat imediat, Krasniqi egalând în minutul 12, după o eroare defensivă a lui Șut. Kosovarul a șutat din careu la colțul scurt, surprinzându-l pe Târnovanu.

Peste alte 4 minute, giuleștenii au preluat conducerea. Petrila a trimis în careu din lovitură liberă, unde l-a găsit pe celălalt kosovar, Rrahmani, care a pus perfect capul pentru a trimite aproape de bară, plonjonul lui Târnovanu fiind inutil.

În minutul 21, Rapid a marcat din nou, prin Hasani, însă șutul său de la distanță l-a avut pe traiectorie pe Rrahmani, motiv pentru care golul a fost anulat pe motiv de offside.

FCSB a revenit de la vestiare cu aceași energie cu care începuse meciul și, în minutul 57, Radunovici l-a găsit în fața porții pe Băluță, care a trimis nestingherit în poartă, restabilind egalitatea.

Cu excepția unui șut a lui Coman, respins de Aioani, și a unei faze controversate în urma căreia giuleștenii au reclamat penalty pentru două presupuse faulturi, nimic nu a mai perturbat ultima jumătate de oră a derby-ului încheiat cu o remiză ce favorizează mai mult pe FCSB.

Poate doar cele 6 cartonașe galbene împărțite de arbitrul Marcel Bârsan.

FCSB ajunge la cota 45, având 13 puncte peste Farul Constanța și 14 peste Universitatea Craiova. Oltenii joacă duminică la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pentru a reveni pe locul secund în clasament.

Rapid București ocupă locul 6, după 5 etape și ar putea fi depășită de Sepăsi OSK, dacă aceasta câștigă duminică împotriva Universității Craiova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB Rapid Arena Naţională