x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB revine de la 2-0 și smulge un egal în Gruia

FCSB revine de la 2-0 și smulge un egal în Gruia

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2024   •   00:03
FCSB revine de la 2-0 și smulge un egal în Gruia
Sursa foto: FCSB

O dublă a lui Louis Munteanu, servit de fiecare dată de Rocha, a făcut ca CFR Cluj să aibă un avantaj confortabil de 2-0, în minutul 49 al derby-ului cu FCSB de pe teren propriu, duminică seara într-un meci din etapa a noua a Superligii masculine de fotbal, încheiat cu scorul de 2-2.

Munteanu a deschis scorul cu o deviere bine plasată, din fața porții, în minutul 36, dublând apoi avantajul în debutul reprizei secunde, cu o execuție cu exteriorul, plasată lângă bara porții lui Târnovanu.

Reușita a declanșat în tribunele stadionului din Gruia îndemnul „Plecați acasă”, iar FCSB s-a conformat, nu înainte de a profita de două erori ale clujenilor, pentru a egala și a pleca din Ardeal cu un punct.

Băluță a făcut o deposedare ingenioasă în marginea careului advers și a redus din diferență în minutul 59, ca pe final de meci, Dawa să profite de o respingere defectuasă a portarului Popa pentru a egala, pe fondul unui joc superior al bucureștenilor în ultimul sfert de oră.

Cu 14 puncte și un meci mai puțin jucat, ardelenii sunt pe locul 5, în timp ce FCSB, tot cu un meci mai puțin disputat și cu doar 9 puncte, e pe locul 12, la egalitate de puncte cu Rapid (11) și Farul Constanța (13).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB CFR Cluj