x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB umilită de Rapid pe Arena Națională. Lupta pentru titlu se încinge

FCSB umilită de Rapid pe Arena Națională. Lupta pentru titlu se încinge

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2024   •   22:03
FCSB umilită de Rapid pe Arena Națională. Lupta pentru titlu se încinge
Sursa foto: Hepta

Rapid București a învins sâmbătă echipa FCSB în ultima etapă a sezonului regular din Superliga de fotbal. Rapidiștii au încins lupta pentru titlu din play-off deoarece s-au apropiat de FCSB.

Partida Rapid București-FCSB s-a disputat pe Arena Națională și a fost câștigată de gazde, 4-0. Scorul a fost deschis în minutul 33 de Paul Iacob, iar Albion Rrahmani a mărit avantajul în minutul 53. Ermal Krasniqi a înscris în minutul 74 pentru 3-0, iar Rrahmani a punctat din nou în minutul 82.

În urma acestui rezultat, Rapid o depășește pe CFR Cluj și urcă pe locul 2 în clasament. FCSB rămâne pe primul loc, dar diferența între primele două echipe va fi de doar patru puncte în play-off.

În ultima etapă din sezonul regular al Superligii de fotbal s-au desfășurat vineri cinci partide. Dinamo București a învins cu 1-0 UTA Arad, CFR Cluj a trecut cu același scor de Hermannstadt, iar Sepsi Sf.Gheorghe a învins în deplasare cu 2-1 pe Petrolul Ploiești. Partidele FC Botoșani-Farul Constanța și FC Voluntari-U Cluj s-au încheiat nedecise, scor 0-0. Din sezon au mai rămas de jucat partidele FCU Craiova-Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20.45, și Oțelul Galați-Poli Iași, luni, de la ora 20.00.

FCSB, Rapid București, CFR Cluj, Univ.Craiova, Sepsi Sf.Gheorghe și Farul Constanța s-au calificat în play-off. Celelalte zece echipe vor juca în play-out. Clasamentul în play-off și în play-out va fi stabilit după înjumătățirea punctelor obținute de fiecare echipă în sezonul regular.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Arena Naţională Rapid FCSB