x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Dan Petrescu, suspendat patru jocuri şi amendat cu 6.500 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Dan Petrescu, suspendat patru jocuri şi amendat cu 6.500 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

11 Sep 2019   •   19:50
Fotbal: Dan Petrescu, suspendat patru jocuri şi amendat cu 6.500 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru patru jocuri şi amendat cu 6.500 de lei, miercuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, după incidentele de la meciul cu Astra Giurgiu (1-3), anunță site-ul LPF.

„În baza art. 68.1 din RD, se sancţionează dl. Petrescu Dan, antrenor FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 2.300 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează dl. Petrescu Dan cu suspendare pentru patru jocuri şi i se aplică o penalitate sportivă de 6.500 lei; În baza art. 45.1 din RD, dl. Petrescu Dan va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru patru jocuri şi o penalitate sportivă de 6.500 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

În urma incidentelor de la Giurgiu, cea mai drastică sancţiune a primit-o secretarul general al clubului CFR Cluj, Ioan Ivaşcu. Este vorba despre o suspendare de două luni şi o penalitate sportivă de 13.600 lei.

Trei fotbalişti de la CFR Cluj au fost sancţionaţi după meciul cu Astra: atacantul Adrian Păun (FC CFR 1907 Cluj) a fost suspendat pentru trei jocuri şi amendat cu 6.000 lei, portarul Andrei Cosmin Vâtcă a fost sancţionat cu o suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 de lei, iar fundaşul Mario Camora a fost suspendat un joc şi amendat cu 740 de lei.

Clubul Astra Giurgiu a primit „avertisment” şi o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

Clubul Dinamo Bucureşti a fost amendat cu 2.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Chindia Târgovişte şi cu 5.000 de lei pentru incidentele de la partida cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Chindia a primit avertisment şi o amendă de 2.000 de lei, iar Sepsi OSK s-a ales cu o penalitate sportivă de 2.000 de lei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu fotbal frf sanctiune