x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Mijlocaşul Thierry Moutinho va evolua la FCSB

Fotbal: Mijlocaşul Thierry Moutinho va evolua la FCSB

15 Iul 2019   •   20:30
Fotbal: Mijlocaşul Thierry Moutinho va evolua la FCSB
Sursa foto: FCSB

Mijlocaşul Thierry Moutinho, ultima oară la CFR Cluj, va evolua în sezonul 2019-2020 la FCSB, a anunţat luni site-ul oficial al vicecampioanei României la fotbal.

Mijlocaşul de 28 de ani a semnat luni contractul cu FCSB şi va începe marţi dimineaţa antrenamentele sub comanda lui Bogdan Andone, urmând să poarte tricoul cu numărul 14 la noua sa echipă.

Thierry Rua Moutinho este un mijlocaş de origine portugheză, născut şi crescut în Elveţia, care a început fotbalul profesionist la Etoile Carouge şi a mai trecut, de-a lungul carierei pe la Servette Geneva şi patru echipe din Spania, CD Badajoz, Albacete, RCD Mallorca sau CD Tenerife, înainte de a ajunge, în iulie 2017, la CFR Cluj. Alături de ardeleni a cucerit două titluri consecutive de campion, în 2018 şi 2019, petrecând, în această perioadă şi şase luni sub formă de împrumut la Cultural Leonesa (Spania).

"Am fost foarte fericit să aud de interesul clubului pentru mine. După doi ani la Cluj în care nu am evoluat foarte mult, credeam că voi face un pas în spate în carieră, dar oferta de la FCSB mi-a arătat că voi avea parte de progres. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România şi abia aştept să mă antrenez alături de noii colegi şi să ajut echipa. Sunt un jucător profesionist şi voi face tot ce ţine de mine pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor principale, calificarea în grupele UEFA Europa League şi câştigarea titlului", a declarat Moutinho.

"Am realizat în ultimii doi ani cât de mare este acest club. Acest lucru se vedea cel mai clar atunci când fosta mea echipă avea meci cu FCSB pe teren propriu. Era singurul meci la care se umplea stadionul, iar asta spune totul. În plus, când le-am spus prietenilor mei unde voi veni, am primit foarte multe mesaje de felicitare, fiindcă lumea ştie în toată Europa cât de mare este acest club. Voi face tot posibilul pentru a profita de această şansă extraordinară", a adăugat jucătorul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fcsb thierry moutinho