x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ianis Hagi: Voi alege echipa unde ştiu că voi juca cel mai mult

Ianis Hagi: Voi alege echipa unde ştiu că voi juca cel mai mult

07 Iul 2019   •   07:59
Ianis Hagi: Voi alege echipa unde ştiu că voi juca cel mai mult
Sursa foto: Facebook frf

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a declarat, sâmbătă seara, la postul Digisport, că va alege să se transfere în această vară la echipa care îi va oferi cele mai multe şanse să joace.

"Clubul trebuie să accepte o ofertă, iar apoi, normal, ultima va fi decizia mea. Vom vedea ce va fi, mai aştept. Eu sunt pregătit să joc oriunde, dar cel mai important e ca echipa să mă dorească foarte mult, să ştiu că voi avea şansa să joc şi să îmi pun calităţile în valoare. Pasul următor este cel mai important pentru mine, voi alege echipa unde ştiu că voi juca cel mai mult şi unde toţi din club mă doresc. Ăsta e singurul meu obiectiv acum. În rest nu mă gândesc la nimic. Am suportul clubului că nu se va alege cea mai mare ofertă sau cea mai mică, ci se va alege oferta cea mai bună pentru mine. Sunt încă tânăr şi am toată cariera în faţă. Îmi doresc să ajung la un nivel foarte înalt", a spus Ianis Hagi, care nu a evoluat, sâmbătă, în partida cu CFR Cluj din Supercupei României
.
Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunţat, sâmbătă seara, după câştigarea Supercupei României, că fiul său, Ianis Hagi, se va transfera în această vară la o echipă clasată în primele 6 locuri într-un campionat important al Europei.

În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul Ianis Hagi este dorit de mai multe cluburi din Europa după parcursul foarte bun cu echipa naţională de tineret la Campionatul European U21, presa sportivă vehiculând ca posibile destinaţii grupări precum Sevilla, Anderlecht sau Spartak Moscova.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: ianis hagi