x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Petrolul învinge la Pitești și obține trei puncte importante pentru ierarhia din play-out

Petrolul învinge la Pitești și obține trei puncte importante pentru ierarhia din play-out

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2023   •   20:08
Petrolul învinge la Pitești și obține trei puncte importante pentru ierarhia din play-out
Sursa foto: FC Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploiești a învins sâmbătă, în deplasare, formația FC Argeș în etapa a 30-a din Superliga de fotbal. Aceasta este ultima etapă din sezonul regular.

Partida FC Argeș-Petrolul Ploiești s-a încheiat cu scorul 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 40 de atacantul Gicu Grozav.

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat în clasament până pe locul 8. Ploieștenii au 36 de puncte și vor continua competiția în play-out, la fel ca adversarii lor din Pitești. FC Argeș au încheiat sezonul regular pe locul 15, penultimul, cu 27 de puncte.

Tot sâmbătă este programat și derbiul ultimei etape a sezonului regular din Superligă. Echipa de pe primul loc, Farul Constanța, va întâlni formația de pe locul 5, Rapid București. Partida va începe la ora 20.30. Indiferent de rezultatul meciului de la Constanța, ambele echipe vor juca în play-off.

Etapa 30 este ultima din sezonul regular al competiției. La finalul etapei, punctele obținute de fiecare formație se vor înjumătăți și se va stabili ierarhia din play-off și play-out.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Petrolul Ploiești fc arges