x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Proiectul de dezvoltare a tehnicii individuale pentru copii a ajuns la Târgoviște

Proiectul de dezvoltare a tehnicii individuale pentru copii a ajuns la Târgoviște

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   23:40
Proiectul de dezvoltare a tehnicii individuale pentru copii a ajuns la Târgoviște

O nouă acțiune din proiectul de dezvoltare a calităților tehnice individuale, destinat copiilor cu vârste între 10 și 14 ani, a avut loc la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Peste 80 de copii, băieți și fete, au participat la antrenamente care au avut ca scop creșterea și dezvoltarea calităților tehnice prin atingerea mingii de până la 1.400 de ori într-o singură sesiune de antrenament, conform FRF.

La acțiune au participat Mihai Stoichiță, director tehnic FRF și coordonator al proiectului, Marius Niculae, manager sportiv al loturilor naționale de tineret și juniori, Ilie Alexe, coordonator al loturilor naționale de juniori, Massimo Pedrazzini și Răzvan Rotaru, antrenori coordonatori ai proiectului, Daniel Pancu, selecționer U21, Costin Curelea, selecționer U20, Miodrag Belodedici, Lucian Sănmărtean, Răzvan Stanca, Nicolae Roșca, Adrian Dulcea, Victor Ene, Nina Anca.

Proiectul a fost prezentat deja antrenorilor de copii și juniori din mai multe orașe și își propune să ajungă în toate județele din România.

Până în acest moment, peste 500 de copii cu vârste între 10 și 14 ani, dar și peste 300 de antrenori, au participat la astfel de antrenamente.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tehnica copii targoviste