x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rămâne la 22:05

Rămâne la 22:05

de Mihai Igirosanu    |    14 Feb 2012   •   21:00
Rămâne la 22:05

Ninsoarea cazuta in ultimele zile, care a acope­rit intreaga Romanie, nu a fost suficienta pentru ca oficialii UEFA sa schimbe ora de desfasurare a meciului de maine seara, Steaua – Twente, din 16-imile Europa League, programat de la ora 22:05.

In ciuda avertizarilor meteorologilor, care anunta ca la ora partidei este posibil sa ninga si temperaturile sa ajunga destul de mult sub 0 grade Celsius, forul european a reconfirmat ora meciului. 'In cazul in care s-ar fi schimbat ora, decizia trebuia luata de mai multa vreme', a dezvaluit un sef al Stelei. Ieri, tot din cauza temperaturilor extrem de scazute, me­ciul Rubin Kazan – Olympiakos Pireu (0-1), s-a desfasurat de ora 13:00 (ora Romaniei), iar partida Lokomotiv Moscova – Athletic Bilbao va avea loc de la ora 19:00, cand la Moscova ar putea fi minus 10 grade.

Prognoza meteo pentru maine seara, la Bucuresti, se apropie de ceea ce e in Rusia in aceste zile. Sunt anuntase ninsori, temperatura la ora startului meciului va fi in jur de –8 grade Celsius, iar la miezul noptii, cand se va termina jocul, termometrele vor cobori chiar si la minus 10 grade Celsius. Altfel, antrenorul Stelei, Ilie Stan, pare sa se fi hotarat sa inceapa in ofensiva cu perechea Tatu – Nikolici, desi cei doi nu au prea evoluat in multe jocuri impreuna.

Din Antalya, acolo unde a revenit la antrenamentele Sahtiorului, Mircea Lucescu o vede favorita pe Steaua in fata olandezilor de la Twente: 'Steaua este favorita cu Twente prin prisma ultimului rezultat obtinut in cantonament. Am vazut meciul, am vazut ca au profitat de aceasta perioada si au adus echipa la un nivel foarte bun. Ii vad in masura sa treaca de Twente si apoi de optimi', a spus Lucescu.

×
Subiecte în articol: fotbal intern