x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România a scăpat de Sneijder în meciul cu Olanda!

România a scăpat de Sneijder în meciul cu Olanda!

de Istvan Deak    |    24 Mar 2013   •   16:21
România a scăpat de Sneijder în meciul cu Olanda!

Căpitalul echipei Olandei, Wesley Sneijder, nu va evolua marţi în meciul de calificare pentru Cupa Mondială 2014 de fotbal contra României, din cauza unei accidentări în zona inghinală, relatează Le Nouvel Observateur.

Anunţul a fost făcut chiar de Sneijder, care evoluează la turcii de la Galatasaray. Selecţionerul Louis van Gaal a decis să-l înlocuiască la echipă cu Adam Maher, mijlocaşul de teren de la AZ Alkmaar.

Sneijder revenise la echipă după peste şase luni de absenţă, dar a fost nevoit să părăsească terenul în plin meci, chiar din prima repriză, Olanda evoluând vineri împotriva Estoniei (3-0). El a fost înlocuit în minutul 36 cu Rafael van der Vaart. "Mi s-a făcut un RMN. Nu este nimic grav, dar meciul de marţi este prea curând pentru mine. Nu voi lipsi foarte mult", a explicat Sneijder pentru jurnalişti.

Meciul dintre Olanda şi România se va disputa marţi, pe Amsterdam Arena, cu începere de la ora 21:30, în grupa D a preliminariilor pentru CM din 2014. Olanda ocupă primul loc al grupei D, cu maximum de puncte, 15, cu 5 mai mult decât Ungaria şi România, aflate pe locul secund.

×
Subiecte în articol: olanda-romania