x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua a lansat replica tricoului de la Sevilla

Steaua a lansat replica tricoului de la Sevilla

07 Mai 2011   •   16:27
Steaua a lansat replica tricoului de la Sevilla
Sursa foto: /www.steauafc.com

La 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, clubul Steaua a pus în vânzare o serie limitată de 86 de tricouri-replică ale celor folosite în finala de la Sevilla, care vor purta semnătura portarului de atunci al "roş-albaştrilor" şi actualului preşedinte, Helmuth Duckadam.

Cele 86 de tricouri albe au pe spate cifra 86, în interiorul căreia se află numele fotbaliştilor care au făcut parte din lotul Stelei în acel sezon. Fiecare din cele 86 de tricouri este numerotat. Tricourile au fost puse în vânzare pentru suma de 249 de lei.

Tot cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la câştigarea CCE, FC Steaua a pus în vânzare un pachet promoţional ce conţine două cutii de bere cu alcool, două cutii de bere fără alcool, două sticle de cola, toate Steaua, şi un dvd cu finala de la Sevilla sau cu "Drumul spre Sevilla", volumul 1 şi 2, la preţul de 20 de lei.

De asemenea, revista clubului Steaua din această lună are o ediţie aniversară, oferind suporterilor un poster cu echipa din 1986 şi un dvd cu finala de la Sevilla. Acelaşi poster îl vor primi şi alţi fani stelişti la achiziţionarea oricărui produs din magazinul clubului.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern sevilla 86