x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern STB: Modificări de trasee în timpul desfășurării evenimentului Meciul de adio al Generației de Aur

STB: Modificări de trasee în timpul desfășurării evenimentului Meciul de adio al Generației de Aur

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2024   •   21:15
STB: Modificări de trasee în timpul desfășurării evenimentului Meciul de adio al Generației de Aur
Sursa foto: STB

Mai multe trasee vor fi modificate sâmbătă cu ocazia organizării evenimentului sportiv „Meciul de adio al Generației de Aur – Pentru ultima dată împreună” pe Arena Națională, a anunțat joi STB.

Potrivit unui comunicat al STB, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea ȋn stadion.

Având în vedere această măsură, începând de la ora 16.00, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 și 143 va fi modificată astfel:

Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

(sursa: Mediafax)

×