x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: Victorie pentru Universitatea Craiova

Superliga: Victorie pentru Universitatea Craiova

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   22:28
Superliga: Victorie pentru Universitatea Craiova
Sursa foto: Universitatea Craiova

Univ.Craiova a învins vineri, pe teren propriu, formația UTA Arad și a urcat pe locul patru în clasamentul Superligii de fotbal. Partida a făcut parte din etapa a 30-a, ultima din sezonul regular. Oltenii s-au calificat în play-off și au intrat în cursa pentru titlu.

Partida Univ.Craiova-UTA Arad s-a încheiat cu scorul 2-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 39 prin mijlocașul albanez Idriz Batha, iar gazdele au egalat în minutul 53 prin golul înscris de atacantul Jovan Markovic. Oltenii au întors rezultatul în minutul 65 atunci când atacantul bosniac Elvir Koljic a marcat pentru 2-1.

În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 4 în clasament. Univ.Craiova are 54 de puncte și a depășit formația Rapid București care are 52 de puncte, dar și un meci în minus. UTA Arad a rămas pe locul 14 având 27 de puncte. Craiova va juca în play-off, iar UTA va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării.

Tot vineri, FC Botoșani și CS Mioveni s-au încurcat reciproc terminând la egalitate, scor 1-1. În urma acestui rezultat, moldovenii au urcat pe locul 11 având 32 de puncte. CS Mioveni a rămas pe ultimul loc cu doar 22 de puncte. Ambele formații vor merge în play-out.

Etapa 30 este ultima din sezonul regular al competiției. La finalul etapei, punctele obținute de fiecare formație se vor înjumătăți și se va stabili ierarhia din play-off și play-out.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova superliga uta arad