x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UTA Arad - FC Hermannstadt: Profesorul și elevul se înfruntă din nou

UTA Arad - FC Hermannstadt: Profesorul și elevul se înfruntă din nou

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2024   •   17:30
UTA Arad - FC Hermannstadt: Profesorul și elevul se înfruntă din nou

UTA Arad se pregătește să întâlnească luni, pe teren propriu pe FC Hermannstadt într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 9 a Superligii la fotbal. Meciul se joacă de la ora 18.00 și aduce față în față doi campioni cu Rapid București, pe Mircea Rednic și Marius Măldărășanu.

Ultima întâlnire directă a avut loc pe 12 aprilie 2024, când UTA a suferit o înfrângere surprinzătoare de 1-3 pe teren propriu. Aceasta a fost singura înfrângere a arădenilor în ultimele 16 partide disputate acasă, unde au obținut opt victorii și șapte remize. Deși au avut un parcurs bun pe teren propriu, UTA va căuta să răzbune această înfrângere și să își consolideze poziția în clasament.

FC Hermannstadt vine cu un moral ridicat, având în vedere că a câștigat trei dintre ultimele patru meciuri din SuperLigă. Singurul insucces din această perioadă a fost o înfrângere strânsă cu Farul, scor 2-3, în deplasare pe 19 august 2024. Sibiul va încerca să profite de forma bună și să obțină un rezultat pozitiv la Arad.

Întâlnirile anterioare între UTA și FC Hermannstadt au fost echilibrate. Cele două echipe s-au întâlnit de nouă ori în competiția internă, cu arădenii câștigând de două ori, sibienii impunându-se de patru ori, iar alte trei confruntări terminându-se la egalitate. Prima dispută a avut loc pe 18 octombrie 2020, când meciul s-a încheiat cu un rezultat de 1-1.

Antrenorul Mircea Rednic se va confrunta cu FC Hermannstadt pentru a 12-a oară, având un palmares mixt: patru victorii, patru remize și trei înfrângeri.

Mircea Rednic şi Marius Măldărăşanu au câştigat titlul cu Rapid în sezonul 1998-1999, în perioada în care au activat ca jucători, dar şi în ediția 2002-2003, cu actualul tehnician al arădenilor pe banca giuleştenilor şi cu ,,Măldă" în teren în prima parte a campionatului.

UTA a utilizat un număr de 26 de jucători în primele opt etape ale sezonului, cu Ibrahima Conte având toate cele 720 de minute jucate. În schimb, FC Hermannstadt s-a bazat pe 21 de fotbaliști, dintre care zece au juat în fiecare partidă, iar Catălin Căbuz și Valerică Găman, sunt integraliști.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: uta arad FC Hermannstadt Superliga