x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Video: Steaua - FC Braşov 0-3

Video: Steaua - FC Braşov 0-3

07 Mar 2011   •   14:28
Video: Steaua - FC Braşov 0-3
Sursa foto: /gsp.ro

FC Braşov a furnizat cea mai mare surpriză a acestei ediţii a Ligii 1, învingând pe Steaua chiar în Ghencea cu un neverosimil 3-0. Ultima victorie a braşovenilor pe terenul Stelei data din 15 noiembrie 1970, atunci când ardelenii s-au impus cu scorul de 2-1.

Golurile echipei antrenată de Antonio Conceicao au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63. Din minutul 66, gazdele au rămas în inferioritate numerică după ce Galamaz a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor pentru un fault din postura de ultim apărător.



Ultima dată când Steaua a pierdut la o diferenţă de trei goluri pe propriul teren s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, atunci când Petrolul învingea în Ghencea cu scorul de 4-1. Asta, după ce şi în meciul tur de la Ploieşti, din acelaşi sezon 1999-2000 al primei divizii, prahovenii câştigaseră cu 5-1!

Elevii lui Marius Lăcătuş au avut un mod inedit de a-şi cere scuze în faţa propriilor fani după umilinţa suferită în faţa Braşovului. Jucătorii stelişti au fost duşi în faţa galeriei chair de Marius Lăcătuş, alături de aceştia fiind şi managerul general MM Stoica. Suporterii i-au huiduit pe jucători, dar au scandat numele lui Lăcătuş, iar primul care a scăpat de reproşurile galeriei a fost Andrei Gardoş. Jucătorii stelişti s-au dus şi în faţa tribunei 0, şi la peluze şi în faţa tribunei a II-a, dar au stat în genunchi doar în faţa galeriei Stelei.

Acest gest a fost făcut pentru prima oară de fotbaliştii Slaviei Praga după ce au încasat şapte goluri la Londra într-un meci cu Arsenal.

Cele două echipe se vor mai întâlni în două rânduri în această primăvară, în semifinalele Cupei României.

×
Subiecte în articol: steaua video liga 1 fotbal intern fc brasov