x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Violențe în Giulești! Rapid a bătut Dinamo cu 4-0. Suporterii s-au bătut în tribune! Un bărbat a fost rănit

Violențe în Giulești! Rapid a bătut Dinamo cu 4-0. Suporterii s-au bătut în tribune! Un bărbat a fost rănit

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2023   •   23:32
Violențe în Giulești! Rapid a bătut Dinamo cu 4-0. Suporterii s-au bătut în tribune! Un bărbat a fost rănit

Provocări au avut loc între suporterii Rapid și Dinamo, moment în care oaspeții au aruncat cu două petarde către rapidiștii aflați în Peluza Sud. Jandarmeria spune că un suporter a fost rănit.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București informează că, înainte de începutul partidei, în momentul în care jucătorii FC RAPID au salutat publicul, a avut loc un conflict între mai mulți suporteri rapidiști dispuși în tribuna a II-a, după care doi dintre aceștia au pătruns pe suprafața de joc.

De asemenea, pe timpul plecării galeriei oaspete din arena sportivă, au avut loc provocări între suporterii celor două echipe, moment în care oaspeții au aruncat cu două petarde către rapidiștii dispuși în Peluza Sud. În acest context, un suporter a fost rănit și a fost transportat la echipajul de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În acest moment, efectuăm verificările necesare identificării făptuitorilor, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun. Atragem din nou atenția asupra pericolului reprezentat de materialele pirotehnice, subliniind faptul că deținerea și folosirea acestora sunt ilegale și se pedepsesc conform cadrului legal în vigoare”, spun jandarmii.

Meciul s-a terminat cu 4-0 pentru Rapid.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo rapid violente