x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Al-Ittihad pregătește o ofertă pentru portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen

Al-Ittihad pregătește o ofertă pentru portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen

de Redacția Jurnalul    |    14 Mai 2024   •   00:40
Al-Ittihad pregătește o ofertă pentru portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen
Sursa foto: Hepta

Al-Ittihad, echipa din Saudi Pro League, și-a manifestat interesul de a-l achiziționa pe portarul Barcelonei, Marc-Andre ter Stegen. Potrivit Mundo Deportivo, Al-Ittihad, campioana din 2022-23 este interesată să îl aducă pe starul Barcelonei în următoarea perioadă de transferuri din vară.

Portarul german a semnat un nou contract cu catalanii în august anul trecut, care îl va menține la club până în iunie 2028.

Al-Ittihad nu a reușit să repete succesul din sezonul trecut în actuala campanie, aflându-se pe locul patru în Saudi Pro League, în ciuda faptului că a semnat cu nume de top precum Karim Benzema, N'Golo Kante și Fabinho în vara anului trecut.

Pentru a întări echipa în vederea sezonului 2024-25, directorul sportiv Ramon Planes, care a lucrat anterior la clubul catalan, a făcut din portarul de 32 de ani un obiectiv prioritar pentru echipa sa.

Fostul portar al Borussiei Monchengladbach a apărut în 32 de meciuri în toate competițiile pentru echipa lui Xavi în actualul sezon. El a rămas în afara terenului de joc timp de aproape două luni, după ce a suferit o accidentare la spate în noiembrie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: oferta Marc-Andre ter Stegen al-ittihad