x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj debutează marți în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj debutează marți în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

05 Iul 2022   •   17:05
CFR Cluj debutează marți în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj, campioana României la fotbal, debutează marți seara în UEFA Champions League, urmând să dispute în deplasare prima manșă a turului 1 de calificări împotriva campioanei Armeniei, Pyunik Erevan. Partida se va disputa la Erevan, cu începere de la ora 19.00.

Clujenii au zburat luni dimineață la Erevan și au efectuat și un antrenament de acomodare pe Vazgen Sargsyan Republican Stadium, acolo unde se va defășura jocul.

Trupa lui Dan Petrescu se va confrunta cu o echipă ce a adus în vara acestui an 10 jucători noi, mult mai buni, în opinia antrenorului clujenilor.

La conferința de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu s-a arătat sceptic atunci când jurnaliștii au considerat că ardelenii pleacă favoriți, amintind că echipa națională a pierdut în Armenia și considerând că gazdele au un campionat destul de puternic.

„Toți uităm unde suntem. Suntem în urmă, avem probleme mari peste tot, și la nivel de club, și la nivel de echipă națională, și ar trebui să știm realitatea. Noi nu vrem să vedem realitatea. CFR poate să piardă, e posibil orice. Uitându-mă la jucătorii pe care i-au luat, nu văd de ce să nu fie un meci foarte echilibrat”, a afirmat tehnicianul campioanei.

Petrescu a mai spus că rămâne pragmatic și nu e interesat nici de calitatea jocului sau de rezultat, singurul său obiectiv fiind trecerea în turul următor, considerând totodată că „sută la sută, calificarea se va juca la Cluj.”

(sursa: Mediafax)

×