x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo îl critică dur pe Erik ten Hag, managerul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo îl critică dur pe Erik ten Hag, managerul lui Manchester United

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   22:15
Cristiano Ronaldo îl critică dur pe Erik ten Hag, managerul lui Manchester United

Fostul star al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a lansat o serie de critici dure la adresa actualului antrenor Erik ten Hag și a managementului clubului englez, într-o intervenție în podcastul lui Rio Ferdinand, alt fost star al „diavolilor roșii”.

Ronaldo, în prezent jucător la Al-Nassr, a declarat că Manchester United are nevoie de o reconstrucție totală: „Manchester trebuie să reconstruiască totul, în opinia mea", a afirmat portughezul.

Atacantul a criticat atitudinea lui Ten Hag față de obiectivele clubului, spunând: „Antrenorul a spus că nu pot concura pentru a câștiga Liga sau Liga Campionilor. Ca antrenor al lui Manchester United, nu poți spune asta, că nu vei lupta pentru a câștiga Liga sau Liga Campionilor".

Ronaldo a sugerat că Ten Hag ar trebui să asculte sfaturile asistentului său, Ruud van Nistelrooy, pentru a-și îmbunătăți perspectivele și a-și salva postul: „Dacă Ten Hag îl ascultă pe Ruud, poate că se poate ajuta. Cred că îl poate ajuta mult pentru că el cunoaște clubul".

Fostul jucător a subliniat importanța implicării foștilor jucători în procesul de reconstrucție: „Nu poți reconstrui un club fără cunoscători. Nu cu oameni care lucrează în birou. Ei înțeleg. Oamenii care înțeleg fotbalul, 99% sunt oamenii care au fost acolo în vestiare".

În ciuda criticilor, Ronaldo a afirmat că încă iubește Manchester United, dar este frustrat de direcția actuală a clubului.

Această declarație vine într-un moment dificil pentru Manchester United, care se confruntă cu un start slab de sezon, următorul meci împotriva lui Southampton fiind considerat crucial pentru viitorul lui Ten Hag la conducerea echipei.

 

(sursa: Mediafax)

Rafael Hekman, rafael.hekman@mediafax.ro

Keywords:RONALDO, MAN UNITED, TEN HAG

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo Erik Ten Hag critici