x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2023   •   23:00
Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo a pus capăt, în sfârșit, secetei sale de goluri pentru noua sa echipă din Arabia Saudită, marcând din penalty în prelungirile partidei Al-Fateh - Al-Nassr. Liderul campionatului saudit a obținut astfel doar o remiză, 2-2, datorată reușitei portughezului.

Jucătorul de 37 de ani a evoluat vineri pentru a treia oară pentru noua sa echipă, care a încercat să se redreseze după înfrângerea suferită în etapa trecută. Ronaldo a sosit în Arabia Saudită cu speranța că va domina un campionat semnificativ mai slab.

Dar, după ce a primit goluri atât de la Ettifaq, cât de la Al-Ittihad, a existat o presiune suplimentară pentru confruntarea cu Al-Fateh. Presiune care la afectat pe veteranul atacant, care, pentru prima dată de la mutarea sa, a arătat o frustrare reală pe teren.

Al-Nassr a fost condusă împotriva cursului jocului, când Cristian Tello a profitat de o eroare a portarulului, marcând cu un șut din afara careului. Ronaldo a marcat apoi, dar asistentul a anulat corect golul său pentru offside.

Câteva minute mai târziu, el a trimis peste transversală cu toată poarta la discreție, după ce un șut al lui Anderson Talisca a lovit bara, iar mingea a ajuns la picioarele sale. Portughezul a devenit vizibil enervat pe măsură ce se scurgeau minutele și a început să gesticuleze cu brațele în aer de fiecare dată când era trecut cu vederea la o pasă.

Înainte de pauză, Ronaldo a irosit o nouă șansă mare de gol, când șutul său s-a izbit de bară și a ieșit în aut de poartă.

Talisca a restabilit egalitatea în minutul 42, dar după pauză, Al-Fateh și-a recăpătat avantajul cu un șut de la distanță, al lui Bendebka.

Al-Nassr a primit un penalty în primul din cele șapte minute suplimentare de joc. Talisca, cel mai bun marcator din Saudi Pro League, a apucat rapid mingea însă Ronaldo i-a luat-o din mâini când brazilianul se pregătea să o pună pe punctul cu var.

Portughezul nu a greșit din penalty, trăgând pe centru și marcând primul său gol pentru club.

Pe final de meci, Talisca a avut o intrare urâtă la un adversar care i-a adus un avertisment. Acesta a fost apoi transformat în roșu la intervenția VAR, iar fosta vedetă a lui Porto va rata următoarele trei meciuri.

Rezultatul face ca echipa lui Rudi Garcia să rămână în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Al-Shabab, având un meci mai puțin disputat. Al-Nassr va juca următoarea dată peste șase zile, când va înfrunta pe Al-Wehda.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo Al-Nassr