x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo nu ia încă în calcul o retragere sportivă

Cristiano Ronaldo nu ia încă în calcul o retragere sportivă

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   18:30
Cristiano Ronaldo nu ia încă în calcul o retragere sportivă

Starul portughez Cristiano Ronaldo nu doreşte să îşi încheie deocamdată cariera sportivă, deoarece consideră că mai poate ajuta selecţionata ţării sale, a declarat atacantul în cursul unei conferinţe de presă la Lisabona, înaintea meciului Portugalia - Croaţia din Liga Naţiunilor, informează AFP.

"Când va veni momentul, voi trece la altceva. Nu va o decizie dificilă de luat", a declarat jucătorul în vârstă de 39 de ani.

"Dacă simt că nu mai aduc nimic (selecţionatei), voi primul care va pleca", a adăugat el, citând exemplul fundaşului Pepe, fostul său coechipier de la Real Madrid, "care a plecat pe uşa din faţă", după ce şi-a anunţat retragerea sportivă luna trecută, la vârsta de 41 de ani.

Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, care joacă de aproape doi ani la Al-Nassr, în Arabia Saudită, a avut o evoluţie ştearsă la al şaselea său Campionat European, în această vară în Germania, fără să marcheze nici măcar un gol, în condiţiile în care Portugalia s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă de Franţa la loviturile de departajare.

Întrebat despre criticile care i-au fost aduse după parcursul său la EURO 2024, "CR7" a răspuns că "nu s-a gândit niciodată să părăsească selecţionata".

"Aşteptările oamenilor de la echipa naţională erau prea mari", a spus căpitanul Seleccao, adăugând că momentele proaste din viaţa unui fotbalist "îi permit să evolueze".


AGERPRES 

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo retragere sportiva