x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dan Petrescu: Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci în carieră

Dan Petrescu: Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci în carieră

14 Iul 2022   •   07:46
Dan Petrescu: Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci în carieră
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a fost eliminată rușinos de echipa din Armenia, la capătul unui meci modest, în care a condus de două ori. Antrenorul Dan Petrescu a încercat să explice s-a întâmplat în meciul din Gruia.

„Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat, a fost un meci echilibrat. Sunt foarte supărat și trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci în carieră, parcă sunt blestemat. Chiar așa multe ghinioane să ai... sincer, la 2-1 nu mă mai gândeam că pot să egaleze. 

S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil și e posibil orice. Pentru mine, în cupele europene, asta e cea mai dureroasă eliminare. Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, pe ruta campioanelor, cu Inter Club d'Escaldes, formație semi-profesionistă, campioana Andorrei. Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu cfr cluj