x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international "Duminică, regele joacă". Ronaldo anunţă că va juca în ultimul amical al lui Manchester United

"Duminică, regele joacă". Ronaldo anunţă că va juca în ultimul amical al lui Manchester United

30 Iul 2022   •   20:10
"Duminică, regele joacă". Ronaldo anunţă că va juca în ultimul amical al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo speră să revină pe teren în meciul demonstrativ al lui Manchester United duminică, pe Old Trafford, împotriva lui Rayo Vallecano, după ce a lipsit din lotul de 21 de jucători al lui United care a zburat vineri în Norvegia pentru un meci amical cu Atlético Madrid.

Răspunzând la o postare pe Instagram în care se comenta absenţa sa din echipa lui United, Ronaldo a răspuns cu "Domingo o rei joga", sau "Duminică, regele joacă", potrivit AP.

Dacă va fi prezent, acesta va fi primul meci al lui Ronaldo pentru United de la înfrângerea cu 4-0 de la Brighton, pe 7 mai.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a lipsit de la turneul de pre-sezon al lui United în Thailanda şi Australia din motive familiale, în contextul în care se spune că vrea să părăsească clubul.

Ronaldo a revenit la terenul de antrenament al lui United la începutul acestei săptămâni pentru a discuta despre viitorul său cu noul şef Erik ten Hag.

Iar superstarul portughez a afirmat acum că va juca pentru United duminică.

Se pare că Ronaldo caută o mutare la o echipă care s-a calificat în Liga Campionilor în acest sezon. El a purtat marţi discuţii cu managerul lui United, Erik ten Hag, la baza de antrenament a clubului.

United joacă sâmbătă cu Atlético la Oslo şi are un ultim amical împotriva lui Rayo înainte de a deschide campania din Premier League împotriva lui Brighton pe 7 august.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo