x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Enzo Fernandez, sumă record pentru transferul la Chelsea

Enzo Fernandez, sumă record pentru transferul la Chelsea

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   08:50
Enzo Fernandez, sumă record pentru transferul la Chelsea
Sursa foto: Hepta

Chelsea a ajuns la un acord pentru o sumă record în Marea Britanie de 121 de milioane de euro (107 milioane de lire sterline) pentru mijlocașul argentinian al echipei Benfica, Enzo Fernandez, scrie BBC.

Tranzacția eclipsează suma de 100 de milioane de lire sterline pe care Manchester City a plătit-o pentru Jack Grealish în 2021.

Benfica a precizat într-un comunicat că a "ajuns la un acord cu Chelsea FC pentru vânzarea tuturor drepturilor jucătorului Enzo Fernandez".

Fernandez, care s-a alăturat Benfica doar pentru 10 milioane de lire sterline în august, a fost numit tânărul jucător al turneului în timpul triumfului Argentinei la Cupa Mondială din Qatar.

Sosirea jucătorului în vârstă de 22 de ani duce cheltuielile din ianuarie ale lui Chelsea la 288 de milioane de lire sterline, potrivit site-ului de transferuri Transfermarkt.

Acest lucru urmează după o cheltuială de 292 de milioane de lire sterline în vară - un record pentru un club britanic.

Este a șasea cel mai scump transfer din toate timpurile, egalând suma de 120 de milioane de euro pe care Barcelona a plătit-o pentru atacantul francez Antoine Griezmann în 2019.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Enzo Fernandez transfer record chelsea