x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Barcelona e în căutarea unui atacant central

FC Barcelona e în căutarea unui atacant central

09 Ian 2019   •   22:40
FC Barcelona e în căutarea unui atacant central

Clubul de fotbal FC Barcelona nu exclude aducerea unui atacant central în această iarnă, după ce Munir El Haddadi a fost exclus din lot fiindcă a refuzat prelungirea contractului cu campioana Spaniei, înţelegere care expiră în iunie, a declarat miercuri antrenorul Ernesto Valverde.


"În cazul lui Munir, el a luat o decizie, la fel a luat clubul, iar noi dorim o soluţie cât mai curând. Dacă se întâmplă în acest mercato, cu atât mai bine", a afirmat Valverde într-o conferinţă de presă.

Potrivit ziariştilor catalani, Barca speră să negocieze plecarea lui Munir (o selecţie pentru naţionala Spaniei) încă din această iarnă la Sevilla FC, pentru a aduce o dublură care să-l ajute pe Luis Suarez. O soluţie menţionată de presă ar putea fi împrumutul unui jucător care să cunoască deja campionatul Spaniei.

"Este un lucru pe care trebuie să-l evaluăm. Repetăm mereu că în perioadele de transfer, trebuie să fim deschişi la orice. Nu ştim ce se poate întâmpla, dar vom vedea ce soluţii putem găsi", a spus Valverde.

Perioada de transferuri din La Liga se încheie pe 31 ianuarie.

Fără Munir, Valverde nu are soluţii pentru a-l odihni pe Suarez. El a dezvăluit că se gândeşte să-i reprofileze pe postul de atacant central pe Ousmane Dembele sau Arturo Vidal.

Tehnicianul a spus că va menaja mai mulţi jucători în întâlnirea de joi de pe terenul lui Levante, din turul optimilor de finală ale Cupei Spaniei.
AGERPRES 

×