x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FCSB învinsă pe Arena națională de Viking FK, în play off-ul Conference League

FCSB învinsă pe Arena națională de Viking FK, în play off-ul Conference League

18 Aug 2022   •   23:49
FCSB învinsă pe Arena națională de Viking FK, în play off-ul Conference League
Sursa foto: Hepta

FCSB a suferit o înfrângere în meciul tur al play off-ului Conference League, jucat joi seara pe Arena Națională, în compania Norvegienilor de la Viking FK. Elevii lui Nicolae Dică au pierdut cu 1-2 (1-2) și pornesc cu șansa a doua în returul de săptămâna viitoare.

Meciul a debutat cu golul din minutul 3 al lui Florinel Coman, care a dat speranțe suporterilor din tribune. Miculescu a trimis cu capul în bară, mingea ricoșată fiind fructificată de Coman, aflat în apropiere.

Egalarea a venit la doar 2 minute, Kabran surprinzându-l pe Târnovanu cu un șut din marginea careului.

Gazdele au fost aproape de preluarea conducerii când, în minutul 14, Edjouma a primit o centrare de la Darius Olaru și a trimis în bara transversală cu o lovitură puternică de cap.

În minutul 35 apărarea bucureștenilor este surprinsă de o combinație venită la o lovitură liberă a oaspeților, care reușesc să se desprindă la 1-2, prin golul marcat din apropiere de Bjorshol.

Repriza se încheie cu o nouă ocazie a elevilor lui Dică, Edjouma și Miculescu ratând egalarea la aceași fază.

Repriza secundă le-a aparținut celor de la FCSB, însă niciuna din ocaziile create nu a mai avut claritate. În ciuda dominării și a asaltului de pe final la poarta norvegiană, bucureștenii au pierdut în cele din urmă și vor porni cu handicap de un gol în returul de săptămâna viitoare.

(sursa: Mediafax)

×