x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Argentina este Campioana Mondială 2022!!!

Argentina este Campioana Mondială 2022!!!

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   17:35
Argentina este Campioana Mondială 2022!!!
Sursa foto: Hepta

UPDATE: Argentina este Campioana Mondială 2022!!!

UPDATE 7: Argentina este Campioana Mondială 2022!!! 

UPDATE 6: Final de partidă la egalitate Argentina - Franța, 3-3. Campioana Mondială se decide după loviturile de departajare!

UPDATE 5: Franța egalează din nou prin Mbappe! Argentina - Franța, 3-3 în prelungiri!

UPDATE 4: 3-2 pentru Argentina. Messi înscrie!

UPDATE 3:  Finala Cupei Mondiale de fotbal dintre Argentina și Franța înregistrează un rezultat de egalitate, 2-2 (2-0), după primele 90 de minute. Messi (23, penalty) și Di Maria (36), au înscris pentru Argentina. Mbappe a reușit o dublă în minutele 79 și 82, cu care a dus finala în prelungiri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

UPDATE 2: Gol Franța!!! Fanii Franței și-au revenit. 2 goluri în doar 3 minute. 

Kylian Mbappe a marcat două goluri în interval de 3 minute și Franța a egalat scorul finalei cu Argentina, scor 2-2. Mbappe a înscris de la punctul cu var, în minutul 78, ducând scorul la 2-1 și relansând meciul. În minutul 81, același Mbappe a reușit egalarea, după un contraatac al Franței.

UPDATE 1:Lionel Messi a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial din Qatar. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault în careu asupra lui Di Maria, de către Dembele. Argentina a dominat până atunci finala, având mai multe ocazii importante.

Francezii au început cu un fault de control asupra lui Messi, De Paul răspunzând îmbrâncindu-l pe Rabiot.

Lloris are o primă intervenție la execuția din careu a lui Fernandez, care era însă în offside.

McAllister îl pune din nou în evidență pe Lloris, cu un șut tare din afara careului, reținut cu siguranță, în minnutul 5.

Argentina e în ofensivă și De Paul șutează în Varane, mingea ieșind primul corner a meciului.

Franța ajunge periculos în careul argentinian, abia în minutul 14, însă Emiliano Martinez iese și reține, înainte ca Mbappe să ajungă la minge.

Griezmann execută o lovitură liberă periculoasă don lateral stânga, lovitura de cap a lui Giroud trecând peste poartă, fiind însă acordat fault în atac.

Peste doar un minut, Di Maria pătrunde în careu și e faultat neglijent de Dembele. Polonezul Marciniak dictează penalty fără ezitare.

Messi execută și deschide scorul cu multă siguranță, păcălindu-l pe Lloris

Stire inițială: Iată echipele de start ale Argentinei și Franței anunțate de cei doi selecționeri pentru finala Cupei Mondiale de duminică, ce începe de la ora 17.00, ora României, pe stadionul Lusail, din Qatar:

Argentina: Emiliano Martinez, Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Nahuel Molina, Nicolas Tagliafico, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Enzo Fernandez, Angel Di Maria, Lionel Messi (căpitan), Julian Alvarez.

Franța: Hugo Lloris (căpitan), Jules Kounde, Raphael Varane, Dayot Upamecano, Theo Hernandez, Antoine Griezmann, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Olivier Giroud, Kylian Mbappe

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×