x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Burleanu - Ne dorim cel puţin 4 puncte din dubla cu Suedia şi Insulele Feroe

Fotbal: Burleanu - Ne dorim cel puţin 4 puncte din dubla cu Suedia şi Insulele Feroe

13 Mar 2019   •   19:09
Fotbal: Burleanu - Ne dorim cel puţin 4 puncte din dubla cu Suedia şi Insulele Feroe

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa naţională a României să obţină minimum 4 puncte în meciurile cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie), primele din cadrul preliminariilor EURO 2020.

"Primul meci (n.r. - cu Suedia) va fi cu siguranţă cel mai dificil pentru că e foarte important cum începem. Ne dorim să începem cu dreptul, adică să obţinem cel puţin 4 puncte din această dublă. Aşa cum îl cunosc pe selecţionerul Cosmin Contra ne vom bate să obţinem 3 puncte în Suedia şi alte 3 cu Insulele Feroe pentru a pregăti mult mai liniştiţi dubla din luna iunie", a spus Burleanu.

"Avem jucători accidentaţi şi acest lucru dă peste cap strategia şi planurile selecţionerului. Însă cu siguranţă jucătorii convocaţi vor da totul pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Aşa cum au făcut-o de altfel şi în Liga Naţiunilor, competiţie pe care am terminat-o neînvinşi", a adăugat preşedintele FRF.

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), şi Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în primele două partide pe care le va disputa în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: burleanu naționala mare suedia feroe