x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Portarul Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş

Fotbal: Portarul Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş

13 Mar 2019   •   20:45
Fotbal: Portarul Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş

Portarul german Loris Karius a depus plângere la FIFA împotriva clubului turc Beşiktaş, pe care-l acuză că nu i-a plătit salariul pe patru luni, a anunţat miercuri ziarul Bild.

Beşiktaş l-a împrumutat în august pe Karius de la Liverpool pentru două sezoane, salariul jucătorului fiind plătit de clubul turc. Goalkeeperul de 25 de ani se bucură de o tristă celebritate după cele două gafe ale sale din finala ultimei ediţii ale Ligii Campionilor, pierdută cu 3-1 de Liverpool în faţa lui Real Madrid.

Gruparea din Istanbul riscă să fie sancţionată de FIFA cu retragerea unui punct în campionatul Turciei sau cu excluderea din competiţiile europene.

Ziarul britanic The Daily Telegraph a contactat forul fotbalistic mondial, care a confirmat că investighează plângerea depusă de Karius împotriva clubului turc.

Karius a fost huiduit de fani după ce a greşit grav în ultima etapă a campionatului Turciei, iar antrenorul echipei, Şenol Guneş, l-a criticat deschis. 

Beşiktaş a avut în acest sezon dificultăţi financiare, din cauza cărora unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti ai săi, fundaşul portughez Pepe, şi-a reziliat contractul. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: beşiktaş karius uefa plăngere