x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Seară de senzație în Europa League! Arsenal a fost învinsă la două goluri de Rennes

Fotbal: Seară de senzație în Europa League! Arsenal a fost învinsă la două goluri de Rennes

07 Mar 2019   •   22:22
Fotbal: Seară de senzație în Europa League! Arsenal a fost învinsă la două goluri de Rennes

Rennes şi Villarreal au obţinut victorii la diferenţă de două goluri, joi, în partidele din prima manşă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Rennes a învins-o neaşteptat pe Arsenal cu 3-1, pe teren propriu, după ce ''tunarii'' au deschis scorul în min. 4, prin Alex Iwobi. Bretonii au profitat de faptul că Arsenal a jucat mai bine de o repriză în zece oameni şi au marcat prin Bourigeaud (42), Nacho Monreal (autogol, 65) şi Ismaila Sarr (88).

Villarreal, care luptă pentru supravieţuire în La Liga, a făcut un pas mare spre sferturile de finală, prin victoria cu 3-1 la Sankt Petersburg, în faţa echipei Zenit. Vicente Iborra, Gerard Moreno şi Manu Morlanes au marcat pentru ''Submarinul galben'', iar iranianul Sardar Azmoun a semnat golul echipei ruse.

Dinamo Zagreb a învins-o cu 1-0 pe Benfica, prin golul marcat de Bruno Petkovic, din penalty.

Eintracht Frankfurt şi Inter Milano au terminat nedecis, 0-0, dar italienii au ratat un penalty prin croatul Brozovic.

Sevilla FC, multiplă câştigătoare a competiţiei, a fost ţinută în şah de Slavia Praga, 2-2. Wissam Ben Yedder a deschis scorul în chiar primul minut de joc pentru andaluzi, celălalt gol fiind reuşit de Munir El Haddadi (28), în timp ce pentru cehi au înscris Miroslav Stoch (25) şi Alex Kral (39). La oaspeţi, românul Alexandru Băluţă nu a făcut parte din lot.

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: rennes arsenal europa league