x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maxim și Drăguș marchează pentru Gaziantep și echipa condusă de Șumudică iese din zona fierbinte

Maxim și Drăguș marchează pentru Gaziantep și echipa condusă de Șumudică iese din zona fierbinte

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   22:28
Maxim și Drăguș marchează pentru Gaziantep și echipa condusă de Șumudică iese din zona fierbinte
Sursa foto: Hepta

Alexandru Maxim și Denis Drăguș au marcat luni seara în confruntarea cu Rizespor, în etapa a 10-a din campionatul Turciei, aducând victoria cu 2-0 echipei conduse de antrenorul român Marius Șumudică. Echipa românilor a urcat pe locul 13 în clasament, îndepărtându-se de zona retrogradării.

Maxim a deschis scorul în minutul 20, transformând o lovitură de pedeapsă primită de gazde după un henț hilar făcut în careu de fundașul Topcu. Rizespor trebuia să repună mingea în joc după un aut de poartă. Portarul a pasat mingea, după fluierul arbitrului, dar Topcu a vrut să o reașeze pe linia careului de 6 metri și a pus mâna pe ea.

Denis Drăguș a dublat avantajul gazdelor, la 5 minute după revenirea de la vestiare, Gaziantep izbutind apoi să conserve rezultatul și să iasă cu cele 3 puncte din zona locurilor de la coada clasamentului.

Echipa preluată de Marius Șumudică în luna septembrie, a ajuns acum la a treia victorie consecutivă pe teren propriu și joacă etapa viitoare la Alanyaspor, echipă aflată pe locul 15, cu 10 puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×