x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi: "Nu mă consider un mare antrenor"

Hagi: "Nu mă consider un mare antrenor"

25 Feb 2011   •   18:29
Hagi: "Nu mă consider un mare antrenor"
153742-151960-151817-2217z-453724972-gm1e6ap03xu01-rtrmadp-3-turkeysoccer.jpgAflat în conflict cu presa turcă, Gică Hagi se apără şi spune că a făcut lucruri bune şi la conducerea tehnică a echipelor la care a activat, nu doar ca jucător. "Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune şi ca tehnician, nu doar ca fotbalist. Există şi antrenori mari care au câştigat Liga Campionilor cu o echipă, dar nu au reuşit nimic cu alta", a spus Hagi.

"Mai sunt multe de făcut. De aceea este nevoie de timp. Nu contează cine se află acum în faţa voastră. Antrenorii se schimbă, dar la club trebuie să existe unitate. Uniţi putem depăşi această situaţie. O echipă se formează într-un an sau doi. A spus asta Louis van Gaal. Vechea echipă Galatasaray s-a format în 2-3 ani. Am câştigat greu în primul an, dar încet încet a venit şi fotbalul frumos. Lucrurile mari se fac în timp", a afirmat antrenorul român.

Hagi a menţionat că adversara de sâmbătă a lui Galatasaray, Istanbul Buyukşehir Belediyespor, este disciplinată, bine organizată şi ambiţioasă. "Poate învinge orice formaţie. Va fi un meci dificil. Vrem să jucăm bine şi să obţinem trei puncte", a afirmat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi fotbal international