x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cinci jucători din echipa Franței îmbolnăviți înainte de finala Cupei Mondiale

Cinci jucători din echipa Franței îmbolnăviți înainte de finala Cupei Mondiale

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   18:15
Cinci jucători din echipa Franței îmbolnăviți înainte de finala Cupei Mondiale

Raphael Varane și Ibrahima Konate sunt ultimii jucători care s-au îmbolnăvit în lotul Franței înaintea finalei Cupei Mondiale de duminică împotriva Argentinei, numărul acestora ajungând la cinci.

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, confirmase deja că aripa Kingsley Coman este al treilea jucător, în timp ce atât Adrien Rabiot, cât și Dayot Upamecano au fost indisponibili pentru victoria din semifinala cu Croația, după ce au contractat un virus pe care câțiva jucători l-au atribuit sistemelor de aer condiționat prezente pe stadioanele din Qatar.

Coman s-a plâns de simptome asemănătoare gripei, iar Deschamps a recunoscut vineri dimineață că stafful medical al naționalei Franța se luptă pentru a evita o epidemie în cantonament înaintea finalei cu Argentina de peste două zile.

"Coman a avut febră în această dimineață", a declarat Deschamps. "Am avut câteva cazuri de simptome asemănătoare gripei. Încercăm să fim atenți pentru a nu se răspândi. Jucătorii au depus un efort mare pe teren și, evident, sistemul lor imunitar a avut de suferit.

"Dayot Upamecano s-a simțit rău imediat după meciul cu Anglia. Se întâmplă atunci când faci un efort atât de mare, ești mai predispus să iei aceste virusuri. Ne luăm toate măsurile de precauție necesare", a mai spus Deschamps, citat de 90min.com.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cupa mondială jucatori franta