x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jucătorii echipei Paris Saint-Germain, afectaţi de un virus înaintea meciului cu AS Monaco

Jucătorii echipei Paris Saint-Germain, afectaţi de un virus înaintea meciului cu AS Monaco

de Redacția Jurnalul    |    11 Feb 2023   •   23:55
Jucătorii echipei Paris Saint-Germain, afectaţi de un virus înaintea meciului cu AS Monaco

Jucătorii echipei Paris Saint-Germain au fost afectaţi de un virus cu câteva ore înaintea meciului cu AS Monaco, din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Franţei, programat sâmbătă pe stadionul Louis-II din Principat (18:00 - ora României), informează AFP.

Unii jucători sunt atinşi de "un mic virus" şi au primit îngrijiri din partea serviciului medical al clubului, a explicat PSG, fără să dezvăluie identitatea fotbaliştilor în cauză sau natura virusului.

Mass-media franceză evocă "un virus intestinal" cu simptome de "vărsături, dureri de stomac şi oboseală".

Cu trei zile înainte de a primi vizita echipei germane Bayern Munchen, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, acest virus este o nouă lovitură pentru PSG, aflată în mare dificultate pe teren de la începutul anului, în ciuda celor opt puncte avans pe care le are în fruntea clasamentului, fiind deja slăbită de o cascadă de accidentări în rândul jucătorilor săi importanţi.

Superstarul francez Kylian Mbappe (coapsă) este indisponibil pentru meciul cu Bayern de marţi, în timp ce campionul mondial argentinian Lionel Messi (ischiogambieri) şi mijlocaşul italian Marco Verratti (şoldul stâng) au fost scutiţi de deplasarea la Monaco, în speranţa că se vor recupera la timp pentru duelul din Liga Campionilor. Revenirea lui Messi la antrenament este programată luni.

×
Subiecte în articol: Paris Saint-Germain virus