x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kvaratskhelia aduce victoria lui Napoli în fața Veronei, pe final de meci

Kvaratskhelia aduce victoria lui Napoli în fața Veronei, pe final de meci

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   20:25
Kvaratskhelia aduce victoria lui Napoli în fața Veronei, pe final de meci
Sursa foto: Hepta

Georgianul Khvicha Kvaratskhelia a marcat un gol decisiv pe final de meci și i-a oferit lui Napoli o victorie pe teren propriu cu 2-1 în fața echipei Hellas Verona, duminică, în Serie A, după ce campioana în exercițiu din fotbalul italian a fost condusă în repriza a doua.

Napoli urcă pe locul șapte în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Verona coboară în zona retrogradării, pe locul 18, cu 18 puncte.

În absența lui Victor Osimhen, încă implicat în Cupa Africii pe Națiuni cu Nigeria, vizitatorii au preluat conducerea în minutul 72, când Diego Coppola a reluat cu umărul o lovitură liberă trimisă în careu de Tomas Suslov.

Montipo, care a parat mai multe ocazi ale campionilor în exercițiu, a fost învins în cele din urmă, de fostul său coechipier Cyril Ngonge, venit de pe bancă a înscrie împotriva fostului său club la șapte minute după ce oaspeții au preluat conducerea, valorificând o pasă de la Lindstrom.

Când se părea că Verona va obține un punct valoros de la Napoli, Kvaratskhelia a trimis un șut în forță de la distanță în minutul 87, imposibil de parat de către eroul meciului, Montipo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Khvicha Kvaratskhelia napoli verona