x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Națiunilor 2022. Victorie chinuită a României în fața Finlandei, dar rămâne pe ultimul loc din grupă

Liga Națiunilor 2022. Victorie chinuită a României în fața Finlandei, dar rămâne pe ultimul loc din grupă

12 Iun 2022   •   06:33
Liga Națiunilor 2022. Victorie chinuită a României în fața Finlandei, dar rămâne pe ultimul loc din grupă
Sursa foto: Hepta

România a învins Finlanda, sâmbătă, pe stadionul Giulești, cu scorul de 1 - 0 (1 - 0 la pauză), într-un meci contând pentru Grupa a 3-a, Liga B din Liga Națiunilor.

În minutul 16 George Pușcaș a ratat un penalty, iar în minutul 24 meciul a fost întrerupt pentru că spectatorii au aruncat torțe în teren.

Golul a fost marcat de Nicușor Bancu, în minutul 30, după o centrare a lui George Pușcaș.

Naționala României a suferit două înfrângeri în primele meciuri din Liga Națiunilor, în deplasare, în fața Muntenegrului și Bosniei Herțegovina.

România mai are 3 partide de disputat în Liga Naţiunilor. Partida de pe 14 iunie cu Muntenegru este ultima a verii.

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena 1.

România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

 

×
Subiecte în articol: Liga Națiunilor 2022