x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marian Barbu delegat la o partidă din UEFA Conference League

Marian Barbu delegat la o partidă din UEFA Conference League

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   22:45
Marian Barbu delegat la o partidă din UEFA Conference League

O brigadă de arbitri români condusă de Marian Barbu va oficia în această săptămână la unul din meciurile din prima manșă a play-off-ului UEFA Conference League. În competițiile continentale au fost delegați și alți cinci oficiali români.

Marian Barbu va conduce la centru meciul din UEFA Conference League dintre Tobyl FK (Kazahstan) și FC Viktoria Plzen (Cehia), el fiind ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marica și Imre-Laszlo Bucsi.

Cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu, observator pentru arbitri a fost desemnat Jouni Hyytia (Finlanda), iar delegat de joc din partea forului continental va fi Targo Kaldoja (Estonia).

Meciul dintre Tobyl FK (Kazahstan) și FC Viktoria Plzen (Cehia) va avea loc joi, 24 august, de la ora 17:00, la Kostanay, pe arena Qostanai Ortalyq.

În aceeași competiție, UEFA a desemnat alți doi oficiali din România. Astfel, Camelia Nicolae va fi delegat de joc la meciul FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Ferencvaros TC (Ungaria), care va avea ca oră de start 20:00, pe stadionul LFF din Vilnius, iar Victor Radu va îndeplini același rol la jocul dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) și NK Celje (Slovenia), care se va disputa de la ora 20:00, la Tel Aviv, pe Itztadion Bloomfield.

Tot ca delegat de joc a fost desemnat și Aurel Ionescu, la meciul dintre PFK Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria) și AFC Ajax Amsterdam (Olanda), care se va juca în Europa League, joi, 24 august, la Razgrad, pe Huvepharma Arena.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri care va oficia la partida din Champions League, dintre RKS Rakow Czestochowa (Polonia) și FC Copenhaga (Danemarca), care va avea loc marți, 22 august, la Sosnowiec, pe arena din ArcelorMittal Park.

Tot ca observator pentru arbitri a fost desemnat și Augustus Constantin la meciul din Conference League, dintre PFK Levski Sofia (Bulgaria) și Eintracht Frankfurt (Germania), care se va juca pe Stadionul Național Vasil Levski din capitala Bulgariei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: marian barbu kyros vassaras uefa