x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Roma lui Mourinho eliminată de Cremonese din Cupa Italiei

Roma lui Mourinho eliminată de Cremonese din Cupa Italiei

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2023   •   08:30
Roma lui Mourinho eliminată de Cremonese din Cupa Italiei
Sursa foto: Hepta

Așteptată în semifinala Cupei Italiei de Fiorentina, calificată în dauna lui AC Torino, Roma a fost eliminată surprinzător, miercuri seara, în sferturile de finală, de lanterna roșie din Serie A, Cremonese, tocmai pe teren propriu, pe Stadio Olimpico, învinsă cu 2-1.

Trupa lui Jose Mourinho nu a reușit să treacă de ultima clasată a campionatului italian, echipa care nu a câștigat niciun meci în Serie A și care e posesoare a doar 8 puncte în 20 de meciuri, toate în urma unor remize.

În ciuda faptului că au trimis din cele 13 șuturi trimise pe poartă, 6 au prins cadrul buturilor lui Sarr, gazdele nu au reușit să marcheze până în minutul 90+4, moment în care Cremonese conducea deja cu 2-0, în urma golurilor marcate de Dessers, în minutul 28, din penalty, și de turcul Zeki Celik, în proprie poartă, la 4 minute după revenirea de la vestiare.

Golul lui Andrea Belotti a venit târziu pentru ca Roma să mai aibă timp să egaleze. Astfel, în prima semifinală se vor înfrunta Fiorentina și Cremonese, în timp ce în cea de a doua, Inter Milano așteaptă rezultatul dintre Lazio și Juventus pentru a-și afla adversara.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mourinho roma cupa italiei