x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international (P) NetBet oferă 100 de mingi oficiale ale Campionatului din Germania

(P) NetBet oferă 100 de mingi oficiale ale Campionatului din Germania

13 Iun 2024   •   09:42
(P) NetBet oferă 100 de mingi oficiale ale Campionatului din Germania

Alături de pasionații de sport pe parcursul celor mai importante evenimente de profil ale momentului, operatorul de pariuri sportive NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) a pregătit o campanie specială în contextul desfășurării Turneului Final din Germania.

Cel mai important eveniment fotbalistic al verii este așteptat pe platforma NetBet cu numeroase opțiuni de pariere la cote avantajoase, dar și promoții menite să aducă extra avantaje utilizatorilor noi și existenți.

Astfel, cu ocazia turneului final din Germania, NetBet rulează o campanie în cadrul căreia sunt oferite drept premii nu mai puțin de 100 de mingi oficiale ale Campionatului din Germania.

Cum se pot câștiga cele 100 de mingi originale ”Fussballiebe”

Pentru a fi eligibili pentru unul din cele 100 de premii speciale, clienții NetBet trebuie să plaseze un pariu pre-meci simplu sau combi de minimum 50 RON pe orice meci de la Campionatul de fotbal din 2024, cu o cotă de minimum 1.40 pe selecție.

Pe de altă parte, utilizatorii noi trebuie să introducă codul special EUR2024 în ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport și să finalizeze procesul de verificare a identității în termenii prevăzuți de lege.

Campania dedicată turneului final din Germania este adresată așadar tuturor clienților NetBet, atât celor ce folosesc deja platforma licențiată de pariuri online, cât și celor care abia acum descoperă facilitățile puse la dispoziție de acest operator.

Se ia în considerare primul pariu care îndeplinește condițiile promoției, indiferent dacă acesta este câștigat sau pierdut. Alegerea persoanelor care vor primi una dintre cele 100 de mingi oficiale de joc ale Turneului Final din Germania se va face prin tragere la sorți pe platforma random.org. Toate condițiile și mecanismul detaliat al campaniei sunt expuse pe platforma NetBet, în secțiunea special dedicată.

Perioada de desfășurare a campaniei și anunțarea câștigătorilor

Mingea momentului poate fi câștigată pe platforma de pariuri sportive online NetBet în perioada 5 iunie - 15 iulie 2024. Jucătorii câștigători ai celor 100 de premii vor fi anunțați pe data de 16 iulie, prin intermediul canalelor oficiale ale NetBet.

Desigur, nu este singura campanie pe care NetBet a pregătit-o pentru campionatul din Germania. Pe tot parcursul evenimentului verii în fotbal, utilizatorii pot oferi predicții privind scorul corect al partidelor în cadrul campaniei Pronosticul Scorului Corect.

Alături de pasionații de distracție online încă din 2015

Promotor al tehnologiei de ultimă generație pentru distracție optimă în maximă siguranță, NetBet este un operator de jocuri de noroc online activ la nivel internațional, deținător în România al unei licențe ONJN acordate pe o durată de 10 ani.

Platforma de pariuri sportive și cazino online propune resurse de divertisment de înaltă calitate, pentru experiențe cât mai plăcute ale utilizatorilor, la fiecare sesiune de joc.

Siguranța și responsabilitatea sunt principii care caracterizează deplin platforma NetBet. Jocul echilibrat este sprijinit prin mecanisme complexe, instrumente bazate pe tehnologie și monitorizare adecvată, în condițiile legii, dar promovând în același timp cele mai exigente standarde internaționale în materie de joc responsabil.

Bucură-te de fotbal și nu uita: Pariază mereu responsabil!

×