x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzațiile în cazul de fraudă

Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzațiile în cazul de fraudă

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   19:30
Un tribunal spaniol l-a absolvit pe Neymar de toate acuzațiile în cazul de fraudă

Un tribunal spaniol l-a achitat marți pe starul brazilian de fotbal Neymar și pe ceilalți inculpați într-un caz de fraudă și corupție privind transferul său la Barcelona de la Santos în 2013, după ce procurorii au renunțat la toate acuzațiile în acest proces de mare anvergură.

Procesul fusese intentat de firma braziliană de investiții DIS, deținătoarea a 40% din drepturile lui Neymar când acesta era la Santos. În prezent, acesta joacă la Paris Saint-Germain.

DIS a susținut că a pierdut o parte din transfer deoarece valoarea reală a acestuia a fost subestimată și a cerut o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru Neymar și o amendă totală de 149 de milioane de euro (157 de milioane de dolari) pentru inculpați.

În octombrie, procurorul Luis Garcia Canton a cerut tribunalului din Barcelona să îi achite pe toți inculpații, deoarece nu a existat "nici cel mai mic indiciu de infracțiune".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neymar tribunal