x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa de la Sarajevo: "Dragonii nu se tem de Dracula".

Presa de la Sarajevo: "Dragonii nu se tem de Dracula".

03 Iun 2011   •   08:49
Presa de la Sarajevo: "Dragonii nu se tem de Dracula".

"Dragonii nu se tem de Dracula", a titrat publicatia bosniaca Sport-Sport inainte de meciul cu Romania din preliminariile Campionatului European din 2012, programat vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti.

"Pentru Romania, meciul este crucial, deoarece are doar cinci puncte si este pe locul cinci. In cazul unui nou esec, sansele Romaniei devin nule. Nevoia disperata de victorie a romanilor ar putea usura munca jucatorilor Bosniei", a scris sursa citata.

La randul sau, cotidianul Dnevni Avaz a notat: "Intampinati de ploaie la Bucuresti, cerul s-a inseninat apoi si a iesit soarele. E semnul unui viitor frumos si al unui rezultat bun cu Romania".

"E bun si un punct", scrie publicatia Sarajevo, in timp ce ziarul Reprezentacija a titrat: "Sa deschidem usa spre Euro in tara lui Dracula!": "Se va juca pe un stadion fierbinte, iar romanii se afla in fata ultimei sanse. E un meci important pentru ambele echipe. Avem o echipa mai buna, am aratat-o la Zenica. Ne dorim victoria, dar nici un egal nu e putin".

Mijlocasul Darko Maletic a declarat ca echipa Bosniei are sanse mari sa obtina un rezultat pozitiv la Bucuresti. "Nu va fi usor, dar, obiectiv vorbind, suntem mai buni, avem o echipa experimentata si de calitate. Fiecare punct e important, asa ca ar fi buna si o remiza", a spus jucatorul de la Borac Banja Luka.

Fundasul Mensur Mujdza a spus ca el si coechipierii sai nu trebuie sa se teama de publicul roman: "Suntem obisnuiti si cu astfel de atmosfere. Romanii sunt cei care ar trebui sa se teama de noi".

Mijlocasul Mehmed Alispahic a afirmat ca, pentru a-si usura munca, nationala Bosniei ar trebui sa deschida scorul cat mai repede in meciul cu Romania, in timp ce colegul lui de linie, Senad Lulic, spune ca meciul de la Zenica, ca si calitate a jocului, va fi greu de repetat. "Atunci am jucat ca Barcelona. Aproape! Oricum, si acum avem asteptari mari. Romanii trebuie sa castige cu orice pret, dar trebuie sa si poata, pentru ca si noua ne trebuie trei puncte. Daca jucam asa cum stim noi, va fi bine", a spus Lulici.

×