x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid, eşec în Cupa Spaniei. Zidane: "Poate că aveam nevoie de această înfrângere"

Real Madrid, eşec în Cupa Spaniei. Zidane: "Poate că aveam nevoie de această înfrângere"

19 Ian 2017   •   11:40
Real Madrid, eşec în Cupa Spaniei. Zidane: "Poate că aveam nevoie de această înfrângere"

Real Madrid, care a înregistrat în faţa echipei Celta Vigo (1-2) a doua înfrângere consecutivă, nu se află "în cel mai bun moment al său", dar "poate avea nevoie" de această lecţie după ce a fost neînvinsă timp de 40 de meciuri, a apreciat antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane.


"Sunt două înfrângeri, deci, nu este un moment bun pentru noi", a recunoscut tehnicianul francez după înfrângerea de pe Bernabeu din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei.

"Dar în acelaşi timp, poate că aveam nevoie. Poate că ne era necesară înfrângerea pentru a găsi noi soluţii", a adăugat el.

Zidane a explicat că jucătorii săi au fost, fără îndoială, un pic bulversaţi de înfrângerea suferită in extremis la Sevilla, duminică în campionat (1-2), şi nu au răspuns aşa cum ar fi trebuit miercuri.

"Deşi efectul a fost negativ, recuperarea s-a făcut bine, dar nu ne-am mobilizat suficient, mai ales în debutul meciului", a adăugat tehnicianul francez.

Deşi poziţia din Cupă nu este una tocmai favorabilă, Real rămâne lider în Primera Division şi poate intra în posesia titlului onorific de campioană de iarnă, sâmbătă, cu Malaga, în ultima etapă a turului.

Sursa: AGERPRES

 

×