x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo a lipsit luni de la primul antrenament al lui Manchester United. Portughezul vrea să plece

Ronaldo a lipsit luni de la primul antrenament al lui Manchester United. Portughezul vrea să plece

04 Iul 2022   •   23:05
Ronaldo a lipsit luni de la primul antrenament al lui Manchester United. Portughezul vrea să plece

Jucătorii de la Manchester United care au participat la acțiunile echipelor naționale au avut luni prima întâlnire cu managerul Erik Ten Hag. Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat însă la antrenamentele de pre-sezon, comunicând clubului că vrea să plece în această vară.

Explicația oficială pentru neprezentarea sa a fost „motive familiale", care a fost acceptată de managerul Erik ten Hag.

Acesta este cel mai rcent pas prin care Ronaldo încearcă să-și forțeze plecarea în timpul acestei ferestre de transferuri și provoacă perturbări importante cu doar câteva zile înainte ca United să zboare în Thailanda pentru prima etapă a turneului lor de vară.

Ronaldo le-a comunicat celor de la Man Utd că vrea ca aceștia să accepte orice ofertă rezonabilă pentru el, jucătorul de 37 de ani fiind hotărât să se mute la un club care va evolua în Liga Campionilor, relatează Goal.

El este consternat de declinul lui United și este convins că trebuie să se mute pentru a se asigura că poate continua să lupte pentru cele mai importante trofee.

Fostul atacant de la Real Madrid și Juventus a spus clar că nu crede că United va putea să se lupte realist pentru titlu în acest sezon și are, de asemenea, îngrijorări cu privire la capacitatea de a asigura o clasare între primele patru echipe.

Ronaldo se află la finalul carierei sale și își dorește să continue să joace la cel mai înalt nivel al jocului în special în Liga Campionilor.

Nici măcar numirea lui Ten Hag nu l-a convins că Man Utd își poate schimba rapid soarta, după ce în sezonul trecut a avut parte de cea mai proastă campanie din Premier League.

Presa britanică susține că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi sondat deja potențiali cumpărători, Bayern Munchen și Chelsea fiind numele vehiculate.

Surse citate de englezi cred că Mendes ar putea avea deja un pretendent pregătit, având în vedere cererea ca Man Utd să accepte orice ofertă rezonabilă.

În timp ce restul jucătorilor internaționali ai clubului trebuiau să aibă luni prima întâlnire cu Ten Hag la Carrington, absența legendei portugheze a umbrit evenimentele.

Man Utd a acceptat motivul pentru care Ronaldo a lipsit din prima zi de pre-sezon, dar insistă că portughezul rămâne o parte esențială a planurilor lui Ten Hag și nu este de vânzare.

Ei au ratat deja în această vară principala țintă pentru un jucător de atac, pe Darwin Nunez și și-au angajat bugetul în alte zone ale echipei.

Deși intenționează să se întărească în atac, se concentrează mai degrabă pe Antony, extrema lui Ajax, decât pe un atacant central veritabil.

Cealaltă prioritate a lui United este un mijlocaș central, Ten Hag dorindu-l pe Frenkie de Jong, în timp ce diavolii au făcut o ofertă și pentru Christian Eriksen.

Fundașul stânga de la Feyenoord, Tyrell Malacia, ar urma să efectueze luni vizita medicală înainte de a deveni primul transfer al verii, în timp ce o ofertă a fost făcută și pentru fundașul central de la Ajax, Lisandro Martinez.

(sursa: Mediafax)

×