x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo a cerut un autograf arbitrului pe mingea cu care a marcat al 61-lea hat-trick al carierei

Ronaldo a cerut un autograf arbitrului pe mingea cu care a marcat al 61-lea hat-trick al carierei

de Redacția Jurnalul    |    10 Feb 2023   •   16:15
Ronaldo a cerut un autograf arbitrului pe mingea cu care a marcat al 61-lea hat-trick al carierei
Sursa foto: Hepta

După un debut neobișnuit de discret în Arabia Saudită, la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a explodat joi seara, marcând patru goluri într-un singur meci. La finalul partidei, portughezul i-a cerut arbitrului să semneze mingea cu care a reușit cel de al 61-lea hat-trick al carierei.

Jucătorul de 38 de ani reușise un singur gol în primele trei apariții din campionat - și acel unic gol fusese marcat din penalty. Totul s-a schimbat însă joi, când atacantul portughez a contribuit decisiv cu marcarea a patru goluri pentru Al-Nassr în partida din deplasare cu Al-Wehda. Echipa lui Ronaldo avea nevoie de o victorie pentru a reveni în fruntea Saudi Pro League și a reușit acest lucru cu o victorie convingătoare cu 4-0.

Primul gol, marcat în minutul 21, a fost cea de a 500-a sa reușită într-un meci de campionat intern din cariera sa.

Portughezul a mai marcat o dată, puțin înainte de pauză, pentru 0-2, reușind apoi al 61-lea hat-trick din carieră, după revenirea de la vestiare, din lovitură de pedeapsă, acordată după verificarea VAR, pentru un henț în careu.

El a dus apoi scorul la 4-0 cu al patrulea său gol al serii și al cincilea în două meciuri, reușită validată doar după o lungă verificare VAR pentru un posibil offside.

După fluierul de final, Ronaldo a luat mingea cu care a marcat cele 4 goluri și i-a cerut arbitrului Al-Harbi să o semneze cu autograful său.

Anterior, mingea cu care reușise cel de al 60-lea hat trick a donat-o fostului coechipier de la United, Alejandro Garnacho, care pe atunci avea doar 17 ani și atunci se antrenase prima dată cu „diavolii roșii”. Acea triplă a venit în luna aprilie a anului trecut, când a marcat trei goluri în timpul unei victorii în deplasare la Norwich City.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo autograf