x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Record: Ronaldo marchează de patru ori și trece de 500 de goluri la nivel de club în carieră!

Record: Ronaldo marchează de patru ori și trece de 500 de goluri la nivel de club în carieră!

de Redacția Jurnalul    |    10 Feb 2023   •   11:00
Record: Ronaldo marchează de patru ori și trece de 500 de goluri la nivel de club în carieră!

Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri pentru Al Nassr, joi seara, în Saudi Pro League, pentru a atinge pragul de 500 de goluri marcate pentru cluburile la care a evoluat, în meciurile de campionat.

Internaționalul portughez, care a împlinit duminică 38 de ani, a fost de neoprit împotriva gazdelor de la Al Wehda, marcând de patru ori în 30 de minute și conducându-și echipa la o victorie cu 4-0.

Ronaldo a marcat 503 goluri în campionat pentru cinci cluburi din cinci ligi diferite de primă ligă. El a înscris 103 pentru Manchester United, 311 pentru Real Madrid, 81 pentru Juventus, trei pentru Sporting Lisabona, iar acum are cinci pentru Al Nassr.

Jucătorul de cinci ori câștigător al Balonului de Aur a semnat în decembrie un contract pe doi ani și jumătate cu Al Nassr, a cărui valoare se pare că depășește 200 de milioane de euro, și a fost numit căpitan al echipei.

Al Nassr ocupă primul loc în clasament după 16 meciuri, la egalitate de puncte, 37, cu Al Shabab, ocupanta locului al doilea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo record goluri