x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Safet Susic: "E bun şi un punct la Bucureşti".

Safet Susic: "E bun şi un punct la Bucureşti".

30 Mai 2011   •   12:44

Selectionerul Bosniei-Hertegovina, Safet Susic, spune ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in meciul de vineri cu Romania, dar ca pentru echipa sa ar fi ideal sa castige meciul de la Bucuresti, informeaza cotidianul Dnevni List.

"Romanii sunt intr-o criza adanca, dar pentru noi poate fi o sabie cu dublu tais, nu trebuie in nici un caz sa fim relaxati. Echipa Romaniei va fi foarte motivata si periculoasa. La Bucuresti, in nici un caz nu trebuie sa fim, si sigur nu vom fi, lipsiti de forta cum a fost Manchester United in fata Barcelonei, in finala Ligii Campionilor. Ideal ar fi sa castigam la Bucuresti, dar e bun si un punct, cu conditia sa batem apoi Albania. Vom vedea daca e mai inteligent sa atacam din start, ca la Zenica, sau sa asteptam greselile adversarului. Pentru un rezultat bun cu Romania va trebui sa marcam cel putin un gol. Romanii au o ultima sansa de a reintra in joc si vor da totul sa invinga. Noua ne-ar fi buna si o remiza, dar ar fi mai usor de obtinut daca am inscrie. Sigur, ne-am dori victoria, ar fi scenariul ideal", a spus Susic.

Tehnicianul bosniac a afirmat ca echipa sa va trebui sa fie concentrata pana in minutul 90: "E un lucru bun ca nu-l vom mai avea adversar pe Chivu, care era liderul echipei. Oricum, nu trebuie sa ne uitam la problemele lor, ci la evolutia noastra".

Echipa nationala a Romaniei intalneste vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina in preliminariile Campionatului European din 2012.

×