x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fundașul brazilian al lui Chelsea, Thiago Silva, și-a prelungit contractul cu un an

Fundașul brazilian al lui Chelsea, Thiago Silva, și-a prelungit contractul cu un an

de Redacția Jurnalul    |    11 Feb 2023   •   12:00
Fundașul brazilian al lui Chelsea, Thiago Silva, și-a prelungit contractul cu un an
Sursa foto: Hepta

Fundașul brazilian al lui Chelsea, Thiago Silva, în vârstă de 38 de ani, a semnat o prelungire a contractului pe un an, care îl va menține la clubul din Londra până în vara anului 2024, a anunțat vineri clubul din Premier League.

Fostul fundaș central al lui AC Milan, care a jucat de 106 ori pentru Chelsea, s-a alăturat celor de la Chelsea în 2020 de la Paris St-Germain, cucerind titlul de campion al Ligii Campionilor la finalul acelui sezon, scrie Reuters.

"Când am semnat primul meu contract aici, a fost pentru doar un an. Acum este deja al patrulea!", a spus Silva, care a câștigat, de asemenea, Supercupa UEFA și Cupa Mondială a Cluburilor FIFA în 2021.

"Nu mi-aș fi putut imagina asta, dar într-adevăr este un moment foarte special pentru mine să semnez și să rămân la Chelsea".

El are 113 selecții și a fost căpitanul Braziliei la Cupa Mondială de anul trecut, unde a pierdut în sferturile de finală în fața Croației.

"Este un talent de talie mondială, așa cum a demonstrat de-a lungul multor ani pentru club și țară, iar experiența, calitatea și abilitățile sale de lider sunt vitale pentru viziunea noastră de viitor", a declarat președintele Chelsea, Todd Boehly.

Chelsea este pe locul 9 în clasament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: thiago silva chelsea